Over mij

Ik ben (in willekeurige volgorde) onderwijskundige, onderzoeker, historica, geschiedenisdocent, schrijver en moeder. Wat betreft die eerste heb ik zelfs een officiële doctorstitel, dus daar heb ik maar mijn dagelijkse werk van gemaakt. Ik interesseer me voornamelijk voor de combinatie van onderwijs en ICT. Tegelijkertijd ben ik ook gek op alles wat met taal en lezen te maken heeft.

Sinds 1 november 2019 ga ik eigenlijk door het leven als Marlies Venhuizen-ter Beek. Aangezien ik al publicaties op mijn meisjesnaam had staan, heb ik die voor het gemak maar aangehouden in de wetenschappelijke wereld.

Publicaties en presentaties

Er staan verschillende publicaties op mijn naam, waaronder Engelstalige artikelen in (internationale) wetenschappelijke journals en Nederlandstalige artikelen in praktijkgerichte vakbladen. Ook verzorg ik presentaties op congressen en onderwijsdagen. En mijn posters zijn best mooi, al zeg ik het zelf!

Curriculum vitae

Ooit ben ik begonnen als vakkenvuller bij Jumbo, maar dat is vast niet wat je wil weten. Daarom heb ik mijn meest relevante werkervaring op deze pagina op een rijtje gezet. 

 

© 2023, Marlies ter Beek